Om meg

Jeg er en voksen dame, gift med Even, og sammen har vi to barn. Jeg jobber fulltid som personlig trener 1 til 1, eller i små til større grupper, både ute i naturen og inne på senter. Jeg jobber også for bedrifter, og har i oppdrag å trene de ansatte, for å minske sykefravær, og å skape god form og trivsel for de ansatte på jobben.

Jeg holder til i Sarpsborg distriktet og på Family Sports Club Iseveien.

Høsten 2012 startet jeg utdannelsen min som personlig trener gjennom AFPT. Det var en utdannelse og en jobb jeg lenge hadde hatt lyst til å ta. Barna mine begynte å bli større, og mannen i huset ga meg full støtte, så og da var det min tur.

Planen var å jobbe deltid som PT og deltid på den andre jobben. Etter hvert som tiden gikk, var det ikke vanskelig å skjønne at det var PT jeg skulle jobbe som, på heltid. Det er det jeg brenner for, og det du brenner for gjør du bra. Det blir rett og slett en livsstil!

Jeg elsker virkelig denne jobben. Det å få lov til å hjelpe andre til en bedre hverdag, prestere på trening, tenke livsstil og god helse. Det er en fantastisk jobb, og jeg stortrives. Det er en ære å bli valgt som noen sin personlige trener!

Jeg brenner litt ekstra for styrketrening. Styrke har du med deg i alt du gjør, og det gjør deg bedre i all annen idrett.

I matveien er jeg ikke så opptatt av å telle kalorier, men å lære deg hva kroppen trenger av næringsrik mat, og å gi deg matglede både for å prestere i hverdagen og på trening.

Jeg er opptatt av hele tiden å kunne lære og oppdatere meg. Det som fasinerer meg mest som PT, er at det finnes ingen fasit. Jeg er jevnlig på kurs og konvensjoner i både inn og utland. Jeg har også videreutdannelse innen rehabilitering, gjennom AFPT.